Δείτε όλες τις Προσφορές
Λίστα Επιθυμίας
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο
Προστασία Των Επίπλων Σας Με Λάδια Συντήρησης
 Προστασία Των Επίπλων Σας Με Λάδια Συντήρησης
Η Άνοιξη έχει ήδη μπει και αυτό σημαίνει ότι θα ξεσκεπάσουμε τα έπιπλα κήπου μας, ή θα τα βγάλουμε από τις αποθήκες μας και θα προετοιμαστούμε για να περνάμε περισσότερο καιρό στους εξωτερικούς μας χώρους. 

Είναι όμως τα έπιπλά μας πραγματικά έτοιμα για να προϋπαντήσουν το καλοκαίρι;

Η συντήρηση των επίπλων κήπου μας είναι μια σοβαρή υπόθεση που πρέπει να τη λάβουμε υπόψη εάν θέλουμε να διαρκέσουν περισσότερο καιρό. Έτσι λοιπόν είναι πάρα πολύ σημαντικό το να τα συντηρούμε αρκετά συχνά και με σωστά υλικά, ώστε να αποφύγουμε τις φθορές που προκαλεί ο χρόνος και οι καιρικές συνθήκες. 

Σας παρουσιάζουμε δύο νέα εξαιρετικά λάδια συντήρησης που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα έπιπλά σας να μοιάζουν σαν καινούρια.

1.  Το λάδι συντήρησης Teak της Bondex, είναι ένα άχρωμο λάδι, αλκυδικής βάσης για χρήση εσωτερικά ή εξωτερικά σε σκληρή ξυλεία. Είναι έτοιμο για χρήση και δεν χρειάζεται αραίωση. Η καλυπτικότητά του είναι 7 έως 12 m2 ανά λίτρο ανάλογα με το υπόστρωμα. 

Η χρήση του είναι εξαιρετικά απλή. Το εφαρμόζετε στο έπιπλο με ένα μαλακό πανί, σιγουρευόμενοι ότι έχει εισχωρήσει μέσα στο ξύλο. Τυχόν υπολείμματα μπορείτε να τα σκουπίσετε με ένα καθαρό πανί.
 
Στη χρήση του πρέπει να προσέξετε να μην το χρησιμοποιείτε σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες ή σε πολλή υγρασία.
 Σε περίπτωση που το έπιπλο που θέλετε να το εφαρμόσετε είναι πολύ ρητινώδες, θα πρέπει πρώτα να το καθαρίσετε με διαλυτικό νίτρου.

Εάν εφαρμόζετε το λάδι μια φορά τα χρόνο, τότε θα πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα!

Το λάδι συντήρησης θα στεγνώσει σε 6 με 12 ώρες και μπορείτε να εφαρμόσετε δεύτερο χέρι μετά από 24 ώρες από την πρώτη εφαρμογή.

Εάν θέλετε να το αποθηκεύσετε όταν σας περισσέψει, θα πρέπει το δοχείο να είναι ερμητικά κλειστό και έτσι θα μπορέσετε να το χρησιμοποιήσετε μέχρι και πέντε χρόνια!
 
2. Το λάδι Συντήρησης Kwilla, είναι ένα πλούσιο λάδι για τα έπιπλα που στεγνώνει γρήγορα. Είναι σχεδιασμένο για να προστατεύει τα έπιπλα ενώ παράλληλα εμπλουτίζει και αυξάνει τη διάρκεια ζωής του χρώματός τους. Δρα σαν «αντηλιακό» για το ξύλο και το προστατεύει από τις ακτίνες του ήλιου. Είναι διάφανο και δίνει στο έπιπλο μια υγρή όψη. 

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλα τα έπιπλα κήπου, αλλά και στις πέργκολες καθώς και στα ξύλινα πάνελ και διαχωριστικά της βεράντας σας. Η καλυπτικότητά του είναι 6 έως 12 m2 ανά λίτρο ανάλογα πάντα με το υπόστρωμα.

Πριν εφαρμόσετε το λάδι συντήρησης θα πρέπει οι επιφάνειές σας να είναι καθαρές και στεγνές και να μην έχουν πιάσει μούχλα. Εάν το έπιπλό σας είναι ταλαιπωρημένο θα πρέπει πρώτα να το ξύσετε με γυαλόχαρτο για να ξεφορτωθείτε τις νεκρές ίνες και να φανεί το φρέσκο ξύλο από κάτω. 

Το εφαρμόζετε με πινέλο ή με μαλακό πανί και λίγο αργότερα αφαιρείτε από το έπιπλο τυχόν υπολείμματα με ένα καθαρό και στεγνό πανί. Μπορείτε να κάνετε και δεύτερο χέρι μετά από 16 ώρες. 
Η μακροβιότητα του φινιρίσματος εξαρτάται από το αν τα έπιπλά σας είναι εκτεθειμένα απευθείας στον ήλιο.  
eurobank epistrofi eurobank epistrofi
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο MySeason Shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ:
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
0
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ & ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα κάποια σύνθεση προϊόντων.