Τα προϊόντα για το Halloween θα τα βρείτε στο κατάστημά μας στο Χαλάνδρι, Λ. Κηφισίας 258.

Αναζήτηση Προϊόντων

Αναζητήστε το όνομα ή τον κωδικό του προϊόντος

Αποτελέσματα Κατηγοριών:

Αποτελέσματα Προϊόντων:

Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα με αυτά τα κριτήρια
Προχωρημένη Αναζήτηση
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης; Καλως ήρθατε!
Εγγεγραμμένος πελάτης
Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε:
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 21:00 και Σαββατοκύριακα
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο
Κόστος Μεταφορικών

Αποκριάτικα Είδη

Δέματα μικρού όγκου αποστέλλονται με εταιρείες ταχυμεταφορών ΔΩΡΕΑΝ εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει το ποσό των 40,00€.  Για παραγγελίες έως 20,00€ τα μεταφορικά που επιβαρύνεστε είναι 5,00€. Για παραγγελίες από 20,00€ έως 40,00€ τα μεταφορικά που επιβαρύνεστε είναι 3,00€.

Η αντικαταβολή είναι δεκτή με επιβάρυνση 2,00€ και μόνο για εντός ΑΤΤΙΚΗΣ


Χριστουγεννιάτικα Είδη

ΕΛΛΑΔΑ:
Δέματα μικρού όγκου αποστέλλονται με εταιρείες ταχυμεταφορών ΔΩΡΕΑΝ εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει το ποσό των 60,00€. Σε αντίθετη περίπτωση τα μεταφορικά που επιβαρύνεστε είναι 10,00€. Εάν το προϊόν έχει ειδικό κόστος μεταφορικών  θα το αναγράφει κάτω από τα Χαρακτηριστικά κάθε είδους. 

Η Αντικαταβολή Δεν είναι δεκτή.
 
Συνεργαζόμενες Εταιρείες Ταχυμεταφοράς:
  • ΕΛΤΑ COURIER εντός και εκτός Αττικής
  • EASY MAIL COURIER σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • SPEEDEX COURIER στην υπόλοιπη Ελλάδα.

 
Παραγγελίες μεγάλου όγκου αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών. Το κόστος επιβαρύνει τον πελάτη και διαμορφώνεται κατόπιν συννενόησης με το εκάστοτε πρακτορείο.

ΚΥΠΡΟΣ:
Τα δέματα αποστέλλονται με Εταιρεία Ταχυμεταφορών. Το κόστος των μεταφορικών είναι 50,00€ ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας. Η αντικαταβολή ΔΕΝ είναι Δεκτή


Έπιπλα Κήπoυ

Τρόπος Αποστολής σε όλη την Ελλάδα:

Δέματα μικρού όγκου αποστέλλονται με εταιρείες ταχυμεταφορών ΔΩΡΕΑΝ εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει το ποσό των 200,00€
Σε αντίθετη περίπτωση τα μεταφορικά που επιβαρύνεστε είναι 5,00€. Η Αντικαταβολή είναι Δεκτή Μόνο εντός Αττικής με μετρητά με κόστος 5,00€

Τρόπος Αποστολής Εντός Αττικής:

Δέματα μεγάλου όγκου παραδίδονται από ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα της επιχείρησης ΔΩΡΕΑΝ εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 200,00€
Σε αντίθετη περίπτωση τα μεταφορικά που επιβαρύνεστε είναι 5,00€. Η Αντικαταβολή είναι Δεκτή με μετρητά και με την χρήση πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας (εφόσον παραδίδουν δικά μας μέσα).
 
Τρόπος Αποστολής Επαρχία:
Δέματα μεγάλου όγκου αποστέλλονται με πρακτορεία μεταφορών,τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ μέχρι το κοντινότερο πρακτορείο που εξυπηρετεί την περιοχή σας εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 200,00€. Σε αντίθετη περίπτωση τα μεταφορικά που επιβαρύνεστε είναι 5,00€. Η Αντικαταβολή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗ στα πρακτορεία μεταφορών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Προιόντα που είναι σε προσφορά τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον παραλήπτη παραδίδονται έπειτα από συνεννόηση σε πρακτορείο μεταφορών επιλογής σας.
Φίλτρα