Κατηγορίες

Χριστουγεννιάτικα Στολίδια

Η επιλογή χριστουγεννιάτικων στολιδιών είναι καθαρά θέμα υποκειμενικού γούστου. Κάποιοι διαλέγουν να τοποθετήσουν στολίδια στο δέντρο απλά για να το στολίσουν ενώ κάποιοι άλλοι έχουν ήδη κάτι στο μυαλό τους,ένα μεγάλο σχέδιο-θέμα και αναζητούν τα στολίδια εκείνα που θα ικανοποιήσουν την δική τους λογική και φαντασία.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε το Myseason έρχεται να βοηθήσει και να σας κατευθύνει στην προσπάθεια σας αυτή. Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια που θα βρείτε στην κατηγορία μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τους εξής τρόπους:
 • να σας βοηθήσουν να σκεφτείτε κάποια θεματική για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό πχ ζώα του δάσους,παιδικά παραμύθια, άγιος βασίλης και τάρανδοι,διαχρονικές κορνίζες κοκ
 • να αποτελέσουν άριστη προσθήκη στην ήδη υπάρχουσα συλλογή σας με στολίδια
 • να συμπληρώσουν τα στολίδια του ντεκορ που έχετε επιλέξει για φέτος
Πολλά από τα προαναφερθέντα στολίδια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως πιο προσωπικά διακοσμητικά δώρα ή να καλύπτουν τις ανάγκες μιας θεματικής που είναι οικεία μόνο στον κύκλο ανθώπων της αρεσκείας σας, κάνοντας έτσι την διακόσμηση σας όχι απλά μοναδική αλλά και πιο προσωπική.

Ανάλογα με τον στολισμό που θέλετε να επιτύχετε, εδώ θα βρείτε στολίδια με ειδικά προσεγμένους χρωματικούς συνδυασμούς,ζωηρότητα και πάνω από όλα χιούμορ ωστε να προσαρμόζονται εύκολα σε οποιοδήποτε δέντρο τοποθετηθούν.

Στη συγκεκριμένη σελίδα κυριαρχούν τα ζώα του δάσους τα οποία εύκολα προσαρμόζονται σε διακοσμήσεις που δεν έχουν θεματική ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σαν σετ για να αποτελέσουν την παραδοσιακή θεματική των ζώων του δάσους.

Πολύ ενδιαφέροντα στολίδια είναι και τα χριστουγεννιάτικα κουτιά που απεικονίζουν παλιές εκδόσεις σνακ και τροφών δίνοντας έτσι μια vintage αισθητική που παραπέμπει σε σχετικά κοντινές περασμένες δεκαετίες.

Αν δεν θέλετε να επιλέξετε κλασσικές χριστουγεννιάτικες μπάλες αυτή ή κατηγορία σας προτείνει μπάλες-πλακέ σε μοναδικά σχέδια που από μακρυά δίνουν την αίσθηση της κλασσικής στρογγυλής σφαίρας (μπάλας) και δένουν σχηματικά εξίσου καλά το δέντρο.

Για τους λάτρεις των μακρόστενων διακοσμητικών και για όσους προτιμούν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια τους να έχουν έναν συμβολισμό, στη σελίδα θα βρείτε ορθογώνια στολίδια τύπου κορνίζα και περήφανους σε ανάστημα καρυοθραύστες και μικρούς τυμπανιστές.

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την κλασσική διαχρονικότητα των αγιοβασιλιάτικων ταράνδων καθώς και την ένδυση του Άγιου βασίλη με τις μπότες και τα σκουφάκια.

Για δική σας διευκόλυνση και για ακόμα περισσότερες επιλογές ξεχωρίσαμε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια βάση του υλικού τους και κάποιων άλλων χαρακτηριστικών:
 • μεταλλικά
 • ξύλινα στολίδια
 • λούτρινα
 • γυάλινα
 • λούτρινα
 • παιδικά
 • ζαχαρωτά
 • μπαλαρίνες-νεράιδες
 • διακοσμητικός Άγιος βασίλης
Αναζητήστε τα στις σχετικές κατηγορίες τους στο αριστερό μενού και ελπίζουμε να αποδειχθούν κατάλληλα για να πραγματοποιήσουν το χριστουγεννιάτικο ντεκόρ της επιλογής σας. 


Σχέδιο:
Προβολή:
Ταξινόμηση κατά:
Εύρος Τιμών:
Τιμή -
Δεν υπάρχουν προϊόντα.

Δημιουργία Λογαριασμού
Επαναφορά Password

Παραγγελίες
Δείτε την εξέλιξη της παραγγελίας σας, εισάγοντας τον σειριακό αριθμό αποστολής στην παρακάτω φόρμα.
Είσοδος Μελών
Διεύθυνση E-Mail:
Κωδικός:
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο MySeason Shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Ωράριο καταστημάτων Καθημερινές 10.00-21.00, Σαββάτο 10.00-16.00 Πειραιας: 210 4133938 Μελίσσια: 210 8030033
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
0
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ & ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα κάποια σύνθεση προϊόντων.