Halloween αξεσουάρ για όλους!
Δείτε όλες τις Προσφορές
Λίστα Επιθυμίας
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο

Χριστουγεννιάτικα Φωτάκια

Χωρίς χριστουγεννιάτικα φωτάκια - λαμπάκια τα Χριστούγεννα απλά δεν θα έμοιαζαν με Χριστούγεννα. Τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια έχουν μια ιδιαίτερη θέση ανάμεσα στα Χριστουγεννιάτικα στολίδια, είτε αυτά στολίζουν το δέντρο στο σαλόνι μας, είτε τον κήπο και τη βεράντα μας.

Στην αγορά υπάρχει πλέον μια τεράστια ποικιλία που μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη και όλα τα γούστα και στο Myseason θα βρείτε ότι χρειάζεστε για το χριστουγεννιατικο στολισμό και διακοσμηση του σπιτιού σας.

Οι επιλογές που σας παρέχουμε είναι πραγματικά μεγάλες, είτε ζητάτε Χριστουγεννιάτικα φωτάκια επεκτεινόμενα, είτε Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια LED με πρόγραμμα,είτε ακόμα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια με οπτικές ίνες, ή Χριστουγεννιάτικες κουρτίνες, ή φωτάκια δίχτυ, είτε φωτοσωλήνες για τους εξωτερικούς σας χώρους.
Επιπλέον σε εμάς μπορείτε να βρείτε όλον τον απαραίτητο ηλεκτρολογικό εξοπλισμό που χρειάζεστε ώστε να συμπληρώσετε τις αγορές σας.

Όλα τα φωτάκια που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι εγκεκριμένα Γερμανικών προδιαγραφών και πιστοποιημένα. Οι νέες εγκρίσεις ασφαλείας και καλής λειτουργίας τις οποίες επιβάλλεται να έχουν τα συγκεκριμένα είδη για την δική σας ασφάλεια και τα οποία εμείς προσέχουμε είναι οι εξής:
• GS/CE
• EN 60598
• ROHS 2002/95/EC
• Καλώδιο 2x0.5mm2
Για αυτό το λόγο είναι ιδιαίτερα σημαντικό να κάνετε τις αγορές σας από καταστήματα που πληρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας και ποτέ από πλανόδιους μικροπωλητές και λαϊκές αγορές.
Όταν ψάχνετε τα κατάλληλα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια για εσάς,  το πρώτο βήμα είναι να έχετε ξεκαθαρίσει το κλίμα που θέλετε να δημιουργήσετε, τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσετε στη διακόσμηση σας αλλά ακόμα και τη διάθεση που ελπίζετε να δημιουργήσετε. Λάβετε υπόψη σας ότι άλλα φωτάκια χρησιμοποιούνται για εσωτερικούς χώρους και άλλα για τους εξωτερικούς.

Ίσως τα σημαντικότερα φωτάκια είναι αυτά που θα στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο μας και είναι πάντα πρώτα στη λίστα αγορών μας. Τα κλασσικά αυτά φωτάκια μπορούμε να τα βρούμε σε λευκά, σε μονόχρωμα αλλά και σε πολύχρωμα.
Έχουμε τη δυνατότητα να αγοράσουμε επεκτεινόμενα αλλά και με πρόγραμμα. Επίσης, μπορούμε να επιλέξουμε τον αριθμό των λαμπτήρων που έχει κάθε σειρά ξεχωριστά, ανάλογα με το μέγεθος του δέντρου μας και τις δικές μας ανάγκες.
Εάν η ενεργειακή απόδοση αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επιλογή σας, τότε θα μπορούσατε να επιλέξετε LED φωτάκια. Τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια LED παράγουν μια πολύ πιο φωτεινή λάμψη από τους παραδοσιακούς λαμπτήρες, αλλά επίσης διαρκούν πολύ περισσότερο καιρό και καταναλώνουν μέχρι και 95% λιγότερη ενέργεια.

Στο Myseason θα βρείτε Χριστουγεννιάτικα φωτάκια LED με επέκταση, αλλά και με πρόγραμμα, σε όλα τα χρώματα που φαντάζεστε! Μπορείτε να δημιουργήσετε όποιον συνδυασμό θέλετε και να δώσετε την προσωπική σας νότα στη διακόσμηση του δέντρου σας αλλά και ολόκληρου του σπιτιού σας.
Εάν θέλετε να στολίσετε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο δωμάτιο των παιδιών σας ή απλώς να διακοσμήσετε το χώρο τους με φωτάκια, τότε σε εμάς θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία από Χριστουγεννιάτικα παιδικά φωτάκια, που είναι σχεδιασμέα έτσι ώστε να τα αγαπήσουν οι μικροί μας φίλοι.
Θα βρείτε σχέδια όπως πεταλούδες και μαργαρίτες, αλλά και υλικά όπως ύφασμα που είναι ασφαλέστερο για τα μικρά παιδιά. Θα βρείτε επίσης και τα κλασσικά χριστουγεννιάτικα σχέδια όπως αστεράκια, αγγελάκια και αγιοβασίληδες. Η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσετε θα είναι μαγική και τα παιδάκια θα ενθουσιαστούν με το στολισμό!

Τα φωτάκια όμως δεν τα χρησιμοποιούμε μόνο στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με αυτά μπορούμε να στολίσουμε κάθε γωνιά του σπιτιού μας, ακόμα και τα παράθυρά μας. Μια έξυπνη και όμορφη λύση για αυτούς που θέλουν να χρησιμοποιήσουν φωτάκια σε τοίχους ή σε διάφορα σημεία του σπιτιού, είναι οι Χριστουγεννιάτικες κουρτίνες ή χριστουγεννιάτικη βροχή αλλιώς. 
Σε εμάς μπορείτε να βρείτε διάφορα ύψη και μήκη σε Χριστουγεννιάτικες κουρτίνες αλλά και πολλά χρώματα που μπορούν να ταιριάξουν στις ανάγκες του χώρου σας.

Μια άλλη πρόταση είναι τα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια δίχτυ. Υπάρχουν με κανονικούς λαμπτήρες, ή με λαμπτήρες LED. Θα τα βρείτε σε διάφορα μήκη και ύψη ώστε να τα προσαρμόσετε στον δικό σας χώρο. Τα δίχτυα και οι κουρτίνες δίνουν άλλον αέρα στη διακόσμηση και την κάνουν πιο μοντέρνα δημιουργώντας παράλληλα μια υπέροχη ατμόσφαιρα με το φωτισμό τους. Δοκιμάστε να στολίσετε έναν τοίχο του σπιτιού σας με φωτάκια κουρτίνα ή δίχτυ και θα δείτε πόσο πολύ θα ομορφύνει ο χώρος σας!
Η διακόσμηση των εξωτερικών χώρων είναι εξίσου σημαντική με την διακόσμηση του εσωτερικού του σπιτιού μας. Οι βεράντες και τα μπαλκόνια μας γίνονται πιο χαρούμενα και δημιουργείται μια φανταστική εορταστική ατμόσφαιρα, όταν τα στολίσουμε με φωτάκια.

Το Myseason διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία σε Χριστουγεννιάτικους φωτοσωλήνες, σε όλα τα χρώματα και μήκη. Μπορείτε να βρείτε φωτοσωλήνες LED ή απλούς, σε συγκεκριμένες διαστάσεις ή ακόμη και με το μέτρο για να τους προσαρμόσετε στο δικό σας χώρο. Ακόμη, μπορείτε να βρείτε φωτοσωλήνες με προγράμματα και φωτοσωλήνες στρογγυλούς ή πλακέ.
Για να συμπληρώσετε την διακόσμηση των εξωτερικών σας χώρων σας προτείνουμε Χριστουγεννιάτικα φωτιζόμενα σχέδια σε όλα τα χρώματα και σχέδια, καθώς και τον αγαπημένο μας Άγιο Βασίλη Σκάλα.

Θα βρείτε αστεράκια, ταράνδους, κομήτες, έλκηθρα,  και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε για να φτιάξετε τη δική σας μοναδική χριστουγεννιάτικη σύνθεση στο μπαλκόνι σας. 

Επισκεφθείτε λοιπόν αυτές τις γιορτές το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ή κάποιο από τα καταστήματά μας, και κάντε τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας εύκολα, γρήγορα και οικονομικά!
eurobank epistrofi eurobank epistrofi
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο MySeason Shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ:
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
0
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ & ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα κάποια σύνθεση προϊόντων.