Δείτε όλες τις Προσφορές
Λίστα Επιθυμίας
0
0.00€
Το καλάθι σας είναι άδειο
Πως να επιλέξω το κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δέντρο
 Πως να επιλέξω το κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δέντρο

Πώς να επιλέξω το κατάλληλο τεχνητό χριστουγεννιάτικο δέντρο

 
Εάν θέλετε να απολαμβάνετε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο σας για πολλά χρόνια, τότε ένα τεχνητό δέντρο είναι η ιδανική λύση για εσάς. Τα τεχνητά δέντρα είναι βολικά, δεν χρειάζονται πολλή συντήρηση και μπορείτε να γίνετε πολύ δημιουργικοί με τον εορταστικό στολισμό τους.
 
Πώς μπορούμε όμως να επιλέξουμε το ιδανικό για εμάς τεχνητό Χριστουγεννιάτικο δέντρο; Ας δούμε παρακάτω μερικούς τρόπους που θα μας βοηθήσουν και θα διευκολύνουν την επιλογή μας.

Το μέγεθος του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Όταν έρθει η ώρα να επιλέξουμε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο, το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας είναι το μέγεθος. Οι περιγραφές των περισσότερων Χριστουγεννιάτικων δέντρων αναφέρουν το ύψος συμπεριλαμβανόμενης και της βάσης. Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε να υπολογίζουμε στο ολικό ύψος και το μέγεθος της κορυφής που θα χρησιμοποιήσουμε για το στολισμό του. 

Μερικές φορές ο μεγάλος αριθμός Χριστουγεννιάτικων δέντρων που βλέπουμε μας κάνει να μην μπορούμε να αποφασίσουμε τι ακριβώς θέλουμε. Τότε θα πρέπει να εστιάσουμε σε 3 πράγματα. Στο σχήμα του δέντρου, στον τύπο βελόνας και στην πυκνότητα. 

Σχήμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Τα σχήματα των δέντρων ποικίλλουν από γεμάτα σε στενά. Τα γεμάτα δέντρα είναι τα παραδοσιακά κωνικά δέντρα που ξεκινούν από φαρδιά βάση και καταλήγουν σε ένα κλαδί στην κορυφή τους. Τα στενά δέντρα είναι πολύ λεπτότερα στη βάση τους, έχουν δηλαδή στενότερη διάμετρο και δεν μοιάζουν με τον κλασσικό αλλά με μια πιο μακρόστενη εκδοχή του κώνου. 

Κάθε σχήμα δέντρου έχει τα δυνατά και αδύνατα σημεία του. Το παραδοσιακό κλασσικό δέντρο λόγω του κωνικού σχήματος που προαναφέραμε είναι ιδανικό για πιο ογκώδεις και «φορτωμένους» στολισμούς. Από την άλλη η στενότερη διάμετρος του slim χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι σίγουρο πως θα μας εξοικονομήσει πολύτιμο χώρο ειδικότερα αν πρέπει να το τοποθετήσουμε σε γωνίες.
 
Μπορείτε να βρείτε πάρα πολλά δέντρα μεταξύ των δύο αυτών κατηγοριών. Αυτό που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα δέντρο που θα χωράει στον χώρο σας. 

Τα φύλλα του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Όταν επιλέξετε το σχήμα που σας ταιριάζει, θα πρέπει να δώσετε λίγη προσοχή στις βελόνες του δέντρου σας. Υπάρχουν δύο βασικοί τύποι βελόνων στα τεχνητά Χριστουγεννιάτικα δέντρα, οι τρεσαρισμένες πλαστικές βελόνες και οι φορμαρισμένες πλαστικές βελόνες, συνήθως από πλαστικό PVC.
 
Οι τρεσαρισμένες βελόνες, είναι πλεγμένες μέσα στα σιδερένια κλαδιά και μερικές φορές είναι κουρεμένες έτσι ώστε να μοιάζουν πιο φυσικές. Οι φορμαρισμένες πλαστικές βελόνες μιμούνται τον όγκο των πραγματικών πευκοβελόνων και μοιάζουν πολύ ζωντανές. Μερικά δέντρα συνδυάζουν και τους δύο αυτούς τύπους έχοντας τρεσαρισμένες βελόνες στο εσωτερικό τους και φορμαρισμένες στο εξωτερικό των κλαδιών. 

Με βάση το κριτήριο που προαναφέραμε, εσείς μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα με το πόσο φυσική αίσθηση και ρεαλιστική απόδοση θέλετε να έχει το χριστουγεννιάτικο δέντρο σας.

Η πυκνότητα και κατασκευή του φυλλώματος του δέντρου

Για να επιλέξουμε την σωστή πυκνότητα του φυλλώματος του Χριστουγεννιάτικου δέντρου μας πρέπει να σκεφτούμε τι είναι πιο σημαντικό στο στολισμό του για εμάς. Δηλαδή πρέπει να έχουμε καταλήξει από πριν αν θα δώσουμε βάση στα Χριστουγεννιάτικα στολίδια ή στα Χριστουγεννιάτικα φωτάκια. 

Τα δέντρα που έχουν μια ομαλή κωνική γραμμή και πυκνότητα που τα κάνει να μοιάζουν με πεύκα είναι τέλεια για να καλυφθούν με πολλά φωτάκια. Τα πιο αραιά δέντρα με πιο άτακτα δομημένα κλαδιά είναι ιδανικά για να τα στολίσουμε με πολλά Χριστουγεννιάτικα στολίδια καθώς θα τα αναδείξουν υπέροχα.

Μια άλλη σημαντική λεπτομέρεια που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας είναι το πώς είναι το κάθε δέντρο κατασκευασμένο. Πολλά Χριστουγεννιάτικα δέντρα έχουν κλαδιά που είναι ενσωματωμένα στον κορμό τους και διπλώνουν σαν ομπρέλα.

 Άλλα, έχουν αποσπώμενα κλαδιά που βγαίνουν από τον κορμό και φυλάσσονται ξεχωριστά. Έτσι πριν από την αγορά μας είναι σημαντικό να σκεφτούμε τι αποθηκευτικό χώρο έχουμε και να προσαρμόσουμε την αγορά μας στις ανάγκες του.
 Είναι κρίμα να αγοράσουμε ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να μην μπορούμε να το χαρούμε και την επόμενη χρονιά επειδή δεν έχουμε χώρο για να το αποθηκεύσουμε. 

Αγορά χριστουγεννιάτικου δέντρου

Υπάρχει πραγματικά τεράστια ποικιλία από Χριστουγεννιάτικα δέντρα, από κλασσικά σε χρωματιστά, από χιονισμένα σε ανάποδα, από επιτοίχια σε δέντρα με οπτικές ίνες. 
Μπορούμε να αφήσουμε την φαντασία μας ελεύθερη και να αγοράσουμε ένα καταπληκτικό Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αρκεί μόνο να έχουμε από πριν μετρήσει το χώρο που θα το φιλοξενήσει ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. 
  
 
eurobank epistrofi eurobank epistrofi
Νέος Πελάτης
Είστε νέος πελάτης;
Με τη δημιουργία λογαριασμού στο MySeason Shop έχετε τη δυνατότητα να ψωνίζετε πιο γρήγορα, να είστε ενημερωμένοι για την κατάσταση των παραγγελιών σας, και να κρατάτε αρχείο των παραγγελιών που έχετε κάνει.
Είσοδος Μελών
Είστε ήδη εγγεγραμένος χρήστης;
Συνδεθείτε εδώ:
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
0
ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ & ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα κάποια σύνθεση προϊόντων.